HR Boutique - by Aida Chivu

Top navbar

Recrutare şi selecţie

Recrutare şi selecţie

"Doamna Chivu am nevoie de 1 om…, sau 2, sau 3, nu ştiu cum să fie, dar să aibă chef de treabă..." - cam aşa încep toate contractele noastre de recrutare.


Cine sunt clienţii noştri?

Firme care nu au HR intern şi externalizează acest serviciu, firme care au HR dar care, din cauza numeroaselor proiecte, au nevoie de ajutor, dar şi alţii… La noi, de obicei, se apelează când situaţia este critică şi “doare”, când angajatorul a încercat pe cont propriu şi fie nu a găsit deloc oameni, fie oamenii selectaţi au fost nepotriviţi şi colaborarea s-a încheiat foarte repede.


Ce înseamnă recrutarea la noi:

Nu există un proces standard, deoarece nu există un client standard. Dar este un aspect care nu se modifică niciodată şi anume că toţi candidaţii proveniţi din listele noastre deţin 2 trăsături esenţiale din punctul nostru de vedere: seriozitate şi dorinţa de a se dezvolta profesional.


Scopul nostru este să găsim locul potrivit de muncă pentru orice candidat şi omul potrivit pentru fiecare angajator, iar în acest sens folosim orice metodă existentă şi... inventăm altele noi.


Pentru ce fel de posturi recrutăm: pentru o varietate de domenii şi, mai ales pentru orice nivel ierarhic, de la juniori până la poziţii executive. Pentru fiecare nivel avem diverse metode şi surse, de la campanii de recrutare până la head hunting/executive search.